Amazon Cricket Edition Quiz Answers and Win ₹10,000

Amazon Cricket Edition Quiz Answers and Win ₹10,000

The Amazon Cricket Edition quiz is announced on the Amazon app and mobile website. There are some cricket-related questions and you need to tap on the right answer. You will have the chance to win rs. 10,000.

So are you looking for Cricket Edition quiz answers? Here is the answer to all five of the questions of the cricket edition Quiz and their answer. You just need to open the Amazon app on your mobile phone, search for the Funzone section, scroll down, and click on the Cricket Edition quiz banner. Match all five questions, for example, ‘Who was the highest run scorer in World Cup 2023?, and click on the correct answer to enter the Cricket Edition Amazon lucky draw.

Amazon Cricket Edition Quiz Answers and Win ₹10,000

Here you can see Cricket Edition quiz answers:

Quick answers:

  • Answer 1.  Virat Kohli (c)
  • Answer 2. True (a)
  • Answer 3. 1998 (b)
  • Answer 4. India and Australia (c)
  • Answer 5. True (a)

Amazon Cricket Edition Quiz All Question and Answers

This contest starts on  21st March 2024 and will end on 31th March 2024. The selected 1 winner will get a prize of ₹10000 as Amazon pay balance. The prize will be credited to your account before 14th April 2024.

Question 1: Who was the highest run-scorer in the World Cup 2023?

Answer 1. Virat Kohli

Question 2. The year 2008, was the inaugural IPL season. True or False?

Answer 2. True

Question 3. In which year did Andrew “Freddie” Flintoff make his Test debut for England?

Answer 3. Red

Question 4. Which two teams played in the ICC Cricket World Cup Finale of 2023?

Answer 4. India and Australia

Question 5. Narendra Modi stadium served as the primary venue for the ICC Cricket World Cup Finale 2023. True or false?

Answer 5. True

If you score 5/5, you have entered the Cricket Edition quiz. You will have a chance to win ₹10,000 Amazon pay balance. The winner will be announced on 1st April 2024.

Good Luck! #CricketEdition #AmazonQuiz

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top