Amazon Guest The Colour Quiz Answers and Win Rs. 10,000

Amazon Guest The Colour Quiz Answers and Win Rs. 10,000

The Amazon What Color am I | Riddles Quiz brings five questions where you need to Guest The Colour and tap on the right answer. You will have the chance to win rs. 10000.

So are you looking for Guest The Colour quiz questions and answers? Here is the answer to all five of the questions of the Guest The Colour Quiz and their answer. You just need to open the Amazon app on your mobile phone, search for the Funzone section, scroll down, and click on the Guest The Colour quiz banner. You will be in the What Color am I | Riddles Quiz section now. You can also visit this link – https://www.amazon.in/game/gJ2WVCU Match all five questions, for example, ‘I am the color of the sky and the ocean. What color am I?, and click on the correct answer to enter the Amazon lucky draw.

Amazon Guest The Colour Quiz Answers and Win ₹10,000

Here you can see Guest The Colour quiz answers:

Quick answers:

  • Answer 1. Blue
  • Answer 2. Yellow
  • Answer 3. Red
  • Answer 4. White
  • Answer 5. Purple

Amazon Guest The Colour Quiz All Question and Answers

This contest starts on  6th March 2024 and will end on 25th March 2024. The selected 1 winner will get a prize of ₹10000 as Amazon pay balance. The prize will be credited to your account before 6th April 2024.

Question 1: I am the color of the sky and the ocean. What color am I?

Answer 1.  Blue

Question 2. I am the color of sunshine and butter. What color am I?

Answer 2. Yellow

Question 3. I am the color of stop signs and ruby gemstones. What color am I?

Answer 3. Red

Question 4. I am the color of fresh snow and milk. What color am I?

Answer 4. White

Question 5. I am the color of a fresh lavender field. What color am I?

Answer 5. Purple

If you score 5/5, you have entered the Guest The Colour quiz and you will have a chance to win ₹10000 Amazon pay balance. The winner will be announced on 26 April 2024.

Good Luck! #GuestTheColour #AmazonQuiz

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top