Amazon POCO C51 Quiz Answers and Win Rs.500

Amazon POCO C51 Quiz Answers and Win Rs.500

The Amazon POCO C51 Quiz is a contest where participants can win up to Rs.500 by answering six questions about the features of the POCO C51 smartphone, such as its processor, display, battery, and memory slot. The quiz is valid till February 14, 2024.

So are you looking for POCO C51 quiz questions and answers? Here is the answer to all six questions of the POCO C51 Quiz and their answer. You just need to open the Amazon app on your mobile phone device, search for the Funzone section, scroll down, click on the  POCO C51 quiz, and win a rs. ₹500 banner, you will be in the POCO C51 Quiz section now. Match all six questions, for example, ‘POCO C51 comes with which of the following processors________.’ and click on the correct answer to enter the Amazon lucky draw to win a ₹500 Amazon pay balance.

Amazon POCO C51 Quiz Answers and Win ₹500

Here you can see POCO C51 quiz answers:

Quick answers:

  • Answer 1. MediaTek Helio G36 (C)
  • Answer 2. Yes (A)
  • Answer 3. Yes (A)
  • Answer 4. 6.52’’ (A)
  • Answer 5. 5000 mAh (A)
  • Answer 5. Dedicated (2+1) (B)

Amazon POCO C51 Quiz All Question and Answers

This contest starts on 6th February 2024 and will end on 14th February 2024. The selected 20 winners will get a prize of Rs 500, in the form of an Amazon Pay balance.

Question 1: POCO C51 comes with which of the following processors________.

Answer 1. MediaTek Helio G36 (C)

Question 2. Does the POCO C51 come with a Rear fingerprint sensor?

Answer 2. Yes (A)

Question 3. POCO C51 comes with a MIUI Dialer.

Answer 3. Yes (A)

Question 4. The display size of POCO C51 is_____.

Answer 4. 6.52’’ (A)

Question 5. POCO C51 comes with a massive battery of ______.

Answer 5. 5000 mAh (A)

Question 5. What is the memory slot type in POCO C51?

Answer 6. Dedicated (2+1) (B)

Congratulation!

If you score 6/6, you have entered the POCO C51 quiz and you will have a chance to win this quiz. You can check the winners on 16th February  2024.

Good Luck! #Pococ51 #Pocosmartphone #AmazonQuiz

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top